Slim wonen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het maakt je huis niet alleen slimmer, maar ook een stuk veiliger en handiger. Of je nu net begint met smart home producten of al een paar gadgets in huis hebt, hier zijn vijf belangrijke smart home gadgets die je echt niet wilt missen, dus lees snel verder om erachter te komen wat jij kunt aanschaffen voor jouw huis! 

Slimme thermostaat voor comfort en besparing

Een slimme thermostaat is een van de eerste dingen die je in je smart home wilt hebben. Hiermee kun je de temperatuur van je huis op afstand regelen via je smartphone. Geen gedoe meer met de verwarming als je van plan bent om een weekendje weg te gaan. 

Stel je voor dat je de verwarming kunt uitschakelen als je al onderweg bent naar je vakantiebestemming! Bovendien leer je thermostaat je gewoontes kennen en helpt het je om energie te besparen. Zo blijft je huis altijd lekker warm zonder dat je een fortuin kwijt bent aan je energierekening.

Beveiligingscamera’s voor een veilig gevoel

Veiligheid is een topprioriteit voor iedereen. Slimme beveiligingscamera’s bieden een uitstekend oog op je woning, zowel binnen als buiten. Je kunt ze eenvoudig installeren en via een app op je telefoon in de gaten houden. Sommige camera’s hebben zelfs bewegingsdetectie en kunnen je een melding sturen als er iets verdachts gebeurt. Het geeft een geruststellend gevoel om te weten dat je je huis kunt bewaken, zelfs als je niet thuis bent. Een veilig gevoel is onbetaalbaar!

Slimme deurbellen voor extra gemak

Slimme deurbellen zijn een geweldige aanvulling op je beveiligingssysteem. Met een slimme deurbel van smart home Azerty kun je zien wie er voor je deur staat, zelfs als je in de tuin bent of boven op de slaapkamer. Je kunt live video bekijken en met bezoekers praten via je smartphone. Dat is handig voor als je een pakketje verwacht of als je je vrienden wilt laten weten dat ze binnen kunnen komen. Het is niet alleen praktisch, maar ook een stukje extra veiligheid.

Sfeer en verlichting met slimme verlichting

Slimme verlichting is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Met slimme lampen kun je de helderheid en kleur aanpassen via je smartphone of spraakassistent. Wil je een romantische sfeer creëren? Dim de lichten en kies een warme kleur. Of wil je je huis veilig laten lijken als je op vakantie bent? Zet je lampen op een schema, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Het is een simpele manier om meer controle te hebben over de sfeer in je huis.

Ultieme controle met slimme stekkers

Slimme stekkers zijn misschien wel de meest veelzijdige gadgets die je kunt hebben. Met deze stekkers kun je vrijwel elk apparaat in je huis slim maken. Sluit ze aan op je apparaten en je kunt ze op afstand in- of uitschakelen via een app. Denk aan het in- en uitschakelen van je koffiezetapparaat, verwarming of zelfs je kerstverlichting. Smart home producten van Azerty maken je leven een stuk gemakkelijker en helpen je energie te besparen! Een win-win situatie toch?