Werken & Wonen Auckland

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor Auckland. Sommige mensen kiezen voor een land op grond van de kwaliteit van het leven dat er geboden wordt, terwijl anderen voor een land kiezen op grond van het politieke of sociale klimaat. 

Een van de meest populaire redenen om in Auckland te wonen is de kwaliteit van leven. Denk aan de levensstandaard, de gezondheidszorg en het onderwijs. Ook de politieke stabiliteit van Auckland en de vrijheid van meningsuiting die geboden wordt, samen met de sociale omgeving, waaronder de vriendelijkheid van de mensen en de mate van criminaliteit, zijn geen onbelangrijke redenen. Tot slot moeten we natuurlijk ook het klimaat en de natuurlijke omgeving van het land niet vergeten! 

Beoordeling Auckland

Wij hebben Auckland op de volgende punten beoordeelt en het resultaat ziet er als volgt uit:

Populariteit

3.75/5 (Rang #66)

Taal

Engels

Levenskwaliteit

Goed

Gezincore

Goed

Educatie

Hoog

Veiligheid

Redelijk goed

Verkeersveiligheid

Redelijk

Racisme

Goed

Vrouw vriendelijk

Goed

Toerisme vriendelijk

Heel goed

Plezier

Goed

Nachtleven

Redelijk

Inkomensniveau

$ 4,817.00

Levensonderhoud

$ 2,321.00

Startup score

Redelijk

Begaanbaar

Heel goed

Vrije meningsuiting

Goed

LGBTQ

Heel goed

Religieuze overheid

Niet religieus

Populatie

480,000

Ziekenhuizen

Heel goed

Stopcontact

Amerikaanse type A plug

Kraanwater

Veilig om te drinken

A/C

Heel goed

Weer

Seizoensgebonden

1 kmr studio p/mnd

$ 751.00

Hotel p/mnd

$ 1,222.00

AirBnB p/mnd

$ 1,395.00

Koffie

$ 3.00

Bier

$ 4.50

Wonen in Auckland

Wonen in Auckland kan een geweldige ervaring zijn. Er zijn veel voordelen aan het wonen in Auckland, zoals het leren van Engels, het ervaren van een andere cultuur, en het maken van nieuwe vrienden.

Wonen in Auckland kan je ook helpen nieuwe dingen over jezelf te leren. Je ontdekt misschien dat je veerkrachtiger bent en je beter kunt aanpassen dan je dacht, of dat je in staat bent om met gemak door moeilijke situaties te navigeren. Het kan je ook helpen onafhankelijker en zelfverzekerder te worden.

Als je erover denkt in Auckland te gaan wonen, doe dan eerst je onderzoek. Zorg ervoor dat je weet wat je kunt verwachten en dat je een plan hebt voor hoe je jezelf financieel zult onderhouden. Het kan een geweldige ervaring zijn.

Meningen en ervaringen van anderen over Auckland

Wayne

Digital nomad

Als digital nomad heb ik  al meerdere keren een aantal maanden doorgebracht in Auckland. Ik kom elke keer met plezier terug vanwege de goede sfeer en omgeving.

Met plezier heb ik vanuit Auckland gewerkt en mijn dagelijkse hobby's beoefent. Als digital nomad die al op meerdere plekken is geweest, en dus veel vergelijkingsmateriaal heeft,  kan ik Auckland zeker aanraden!

Jenna

Jenna

Artiest

Als Nederlander ben ik 3 jaar geleden verhuisd naar Auckland om mijn  levensomstandigheden te verbeteren:) Ik geniet al een lange tijd van het leven hier en kijk zeker niet terug!

Sientje

Sientje

Boekhoudster

Ik ben de afgelopen week in Auckland geweest en het is een geweldige ervaring geweest. Het stadje is zo mooi en de mensen zijn zo Als digital nomad heb ik  al meerdere keren een aantal maanden doorgebracht in Auckland..

Ik heb een paar geweldige wandelingen kunnen maken en ongelooflijke uitzichten gezien. Ik zou een bezoek aan Auckland ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een leuke vakantieplek zoekt.

Werken in Auckland - Vragen & Antwoorden

De internetsnelheid in Auckland is 56 mbps.

De gemiddelde kosten om te leven als digital nomad in Auckland is $ 2,353.00

De maandelijkse kosten voor een co-working space zijn $ 200.00.

De gratis WIFI in Auckland is Goed.

Ja kan bijna overal

Jenny

Mijn naam is Jenny, ik ben 35 jaar oud en in tientallen landen geweest op verschillende continenten! Ook heb ik geen plannen om het de komende tijd rustiger aan te doen:). Ik houd van reizen omdat het mij in staat stelt nieuwe culturen te ervaren en nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens het reizen heb ik enkele levenslange vriendschappen gesloten, en ik kijk steeds uit naar de volgende gelegenheid om een nieuwe uithoek van de wereld te verkennen. Dankzij mijn reizen heb ik een ruimer perspectief dan de meeste mensen over reizen en wonen in andere landen.  Ik hoop dat anderen geïnspireerd worden om ook te gaan reizen, zodat ze alles kunnen ervaren wat de wereld te bieden heeft.